ПОЗИТИВНИЙ ІМІДЖ ТА ДІЛОВА РЕПУТАЦІЯ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Савіна, Галина Григорівна; Баличова, Вікторія Олександрівна; Калугін, Юрій Олександрович (Науковий вісник Полісся, 2016)
У статті розглянуто сутність понять «позитивний імідж» та «ділова репутація» у відношенні підприємства. Зазначено мету формування іміджу та ділової репутації за умови функціонування у ринковому середовищі, яке передбачає перманентний стан конкурентної боротьби. Позитивний імідж та ділова репутація розглянуто як конкурентні переваги підприємства.