ПРОМИСЛОВИЙ ТУРИЗМ ЯК ІНСТРУМЕНТ ФОРМУВАННЯ ПОЗИТИВНОГО ІМІДЖУ - Савіна, Галина Григорівна; Баличова, Вікторія Олександрівна; Лазарева, Анастасія Петрівна; Калугін, Юрій Олександрович (Науковий вісник Полісся, 2016)
В статті уточнено поняття «промисловий туризм» з урахуванням іміджевого аспекту. Наведено основні вигоди іміджевого характеру, які отримує промислове підприємство як туристичний об’єкт та територія його розташування. Доведено зв’язок покращення іміджу з економічними вигодами підприємства.