ІНСТИТУЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФУНКЦІОНУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ РИНКУ ВИНА В УКРАЇНІ - Ільчук, Валерій Петрович; Пазюк, Вікторія Леонідівна (Науковий вісник Полісся, 2016)
Проаналізований стан нормативно-правової бази та інших складових систем інституційного забезпечення ринку вина в Україні. Розкрита сутність адміністративних, економічних та соціальних важелів впливу на процеси виробництва, обігу та реалізації винної продукції.