ОСОБЛИВОСТІ РЕГУЛЮВАННЯ РИНКУ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ - Верденхофа, Ольга Романівна (Науковий вісник Полісся, 2016)
У статті розглядаються особливості регулювання освітніх послуг як приватного та громадського блага. Охарактеризовано ефекти споживання таких благ на сучасному етапі. Проаналізовано механізми взаємодії державного та ринкового регулювання ринку освітніх послуг. Розкрита провідна роль державного регулювання ринку освітніх послуг та його практика в розвинених країнах.