ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК СОЦІАЛЬНОЇ ТА ГУМАНІТАРНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ СІЛЬСЬКИХ ТЕРИТОРІЙ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Холодницька, Алла Вячеславівна (Науковий вісник Полісся, 2016)
Досліджено демографічні показники відтворення населення сільських населених пунктів, їх взаємозв’язок зі станом соціально-гуманітарної інфраструктури, розкрито проблеми формування соціальної та гуманітарної складової інфраструктури сільських поселень Чернігівської області та запропоновано альтернативні шляхи їх вирішення.