СОРСИНГ ЯК ІНСТРУМЕНТ ПІДВИЩЕННЯ ЗАЙНЯТОСТІ: АДАПТАЦІЯ ЗАРУБІЖНОГО ДОСВІДУ ДО РЕАЛІЙ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ - Боярчук, Людмила Вячеславівна (Науковий вісник Полісся, 2016)
В статті розглянуті основні форми сорсингу, як варіанти управління діяльністю підприємства з метою скорочення витрати коштів на ведення кадрового обліку та адміністрування, скорочення часу на пошук кваліфікованого персоналу та утримання цінних співробітників на їх робочих місцях, використання праці працівників без введення у постійний штат, вирішення проблем, пов’язаних із заповненням «неактуальних» вакансій, зниження правової відповідальності за персонал, відсутності проблеми зайвої плинності кадрів, оптимізації штатного розпису, використання спрощеної системи оподаткування, підвищення інвестиційної привабливості, підвищення зайнятості.