ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМУ ЕКОНОМІЧНОЇ СТІЙКОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Миколайчук, Ірина Павлівна (Науковий вісник Полісся, 2016)
Досліджено зміст понять «стійкість», «економічна стійкість» та «економічний розвиток» підприємства у їх взаємозв’язку та взаємовпливі. Обґрунтовано сутність та складові процесу формування механізму економічної стійкості підприємства та обґрунтовано його значення для його економічного розвитку.