СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМИ ПІДПРИЄМСТВА ЩОДО ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ - Ніколаєко, Юрій Володимирович (Науковий вісник Полісся, 2016)
Запропоновано механізм послідовного підвищення мотиваційного потенціалу працівників на основі виявлення їх мотиваційних потреб. Розроблено основні стратегічні напрями підготовки високо кваліфікаційних кадрів для підприємств на основі системи моніторингу мотиваційних процесів.