БАНКІВСЬКЕ СПОЖИВЧЕ КРЕДИТУВАННЯ: РЕГІОНАЛЬНИЙ ВИМІР ТА ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ - Ткаченко, Наталія Володимирівна; Виговська, Валентина Вікторівна (Науковий вісник Полісся, 2016)
Досліджено особливості розвитку банківського споживчого кредитування. Оха рактеризовано кредитну активність українських банків у сучасних умовах. Виявлено лідерів та аутсайдерів у регіональному розподілі обсягів виданих споживчих кредитів банками України. Сформульовано стримуючі причини розвитку споживчого кредитування та перспективи розвитку даного напрямку українського банківського бізнесу.