ФІСКАЛЬНІ ІНСТРУМЕНТИ У КОМПЛЕКСНИХ МЕХАНІЗМАХ ЕНЕРГЕТИЧНОГО ТА ЕКОЛОГІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ: СТИСЛИЙ ОГЛЯД - Абакуменко, Ольга Вікторівна (Науковий вісник Полісся, 2016)
У статті досліджено еволюцію місця і ролі фіскальних інструментів у складі комплексних механізмів енергетичного та екологічного регулювання. Проаналізовано методологічні підходи до оцінки їх впливу на таргетовані групи стейкхолдерів та суспільний добробут.