СКЛАДОВІ ІННОВАЦІЙНОЇ ЕКОНОМІКИ – ОСВІТА, ТЕХНОЛОГІЧНІ УКЛАДИ, КОГНІТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ - Чубукова, Ольга Юріївна; Раллє, Наталія Вікторівна (Науковий вісник Полісся, 2016)
В статті розглядаються три джерела і три складові частини формування та розвитку інноваційної економіки. Пропонуються заходи підвищення рівня конкурентоспроможності національних вищих учбових закладів, переходу на нові технологічні уклади, впровадження когнітивних методів управління.