ЕФЕКТИВНІ ІНСТРУМЕНТИ РЕГУЛЮВАННЯ ОПЛАТИ ПРАЦІ ЗАРУБІЖНИХ КРАЇН ТА ЇХ ВИКОРИСТАННЯ В УКРАЇНІ - Тибінка, Галина Ігорівна (Науковий вісник Полісся, 2016)
У статті здійснено порівняльно-оціночний аналіз сучасного стану регулювання оплати праці в ринкових системах зарубіжних країн, досліджено основні тенденції регулювання оплати праці в Україні, виокремлено основні проблеми регулювання оплати праці.