ЗМІНИ У ГЛОБАЛЬНИХ ТЕНДЕНЦІЯХ ФОРМУВАННЯ БІОЛОГІЧНИХ АКТИВІВ ТА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ - Вдовенко, Наталія Михайлівна; Богач, Лариса Володимирівна (Науковий вісник Полісся, 2016)
У статті розглянуто методичні і практичні проблеми бухгалтерського обліку в тваринництві, пов’язані з застосуванням Методичних рекомендацій з планування, обліку та калькулювання собівартості продукції сільськогосподарських підприємств і П (С) БО 30 «Біологічні активи». Досліджено стан організації первинного обліку операцій стосовно біологічних активів, їх перетворень у вівчарстві.