РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ СФЕРИ КУЛЬТУРИ В УКРАЇНІ - Тропіна, Валентина Борисівна (Науковий вісник Полісся, 2016)
У статті досліджено проблемні аспекти фінансування сфери культури в Україні. Проаналізовано сучасний стан бюджетного фінансування цієї галузі та визначено напрями реформування існуючої моделі фінансового забезпечення розвитку української культури, основним з яких визначено налагодження партнерської співпраці держави з комерційними і громадськими установами і організаціями.