СТВОРЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНИМИ ПРОЕКТАМИ НА ВИРОБНИЦТВІ - Сахно, Євгеній Юрійович (Науковий вісник Полісся, 2016)
У статті розглянуто підходи щодо створення системи управління інноваційно-інвестиційними проектами на промисловому виробництві. Визначено вхідні та вихідні параметри та ієрархію системи управління.