ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ЕФЕКТИВНОСТІ АДАПТАЦІЇ ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Мельник, Альона Олексіївна (Науковий вісник Полісся, 2016)
Розглянуто сутність ефективності адаптації підприємства, визначені її види та критерії оцінки. Автором виділені ефекти адаптації та умови їх прояву на вітчизняних підприємствах.