ВПЛИВ СТУПЕНЯ АДАПТИВНОСТІ СИСТЕМИ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ ПРАЦІВНИКІВ НА ЗМІНУ ФІНАНСОВИХ ПОКАЗНИКІВ ПІДПРИЄМСТВА - Петренко, Олександр Олександрович (Науковий вісник Полісся, 2015)
У статті представлено обґрунтування взаємозв’язку адаптивності підприємства, адаптивності системи професійного навчання та їхнього впливу на результативність діяльності підприємства.