ФУНКЦІОНАЛЬНО-ОРГАНІЗАЦІЙНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ПОТЕНЦІАЛОМ ПІДПРИЄМСТВА НА ЗАСАДАХ СИНЕРГЕТИКИ - Гончар, Ольга Іванівна (Науковий вісник Полісся, 2015)
Акцентовано увагу на необхідності розвитку ринкового потенціалу підприємств та його оптимізації з урахуванням сучасних процесів глобалізації та євроінтеграції. Сформульовані підходи щодо визначення функціонально-організаційних аспектів механізму управління потенціалом підприємства на засадах синергетичного підходу до використання ресурсів.