ПОВЕРНЕННЯ КОШТІВ З ДЕПОЗИТНИХ РАХУНКІВ У КРЕДИТНИХ СПІЛКАХ - Єрмак, Олександр Іванович (Науковий вісник Полісся, 2015)
Головними джерелами для кредитування членів кредитних спілок є обов’язкові пайові внески, вклади на депозитні рахунки. В багатьох спілках на сьогодні невчасно та в неповному обсязі повертаються кошти з депозитних рахунків. Розглядається та економічно обґрунтовується одна з причин затримки повернення грошових коштів. Розрахована економічна вигода, яку отримує спілка в результаті затримки. Проаналізовано витрати та доходи, пов’язані з несвоєчасним поверненням коштів, а також запропоновано вдосконалення нормативно-законодавчої бази щодо повернення коштів з депозитних рахунків.