ІМІДЖ ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ: ОСНОВНІ СКЛАДОВІ ТА ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ - Карпенко, Юрій Михайлович; Карпенко, Наталія Леонідівна (Науковий вісник Полісся, 2015)
У статті розглядаються складові іміджу вищого навчального закладу, проведено дослідження відомості та сприйняття абітурієнтами вищих навчальних закладів чернігівського регіону, виділені основні аспекти іміджу, на які можливо спиратися при формуванні образу ВНЗ.