ІННОВАЦІЙНИЙ ТА ПРОМИСЛОВИЙ АСПЕКТИ МІЖРЕГІОНАЛЬНОЇ КОНВЕРГЕНЦІЇ В УКРАЇНІ - Гонта, Олена Іванівна (Науковий вісник Полісся, 2016)
Стаття присвячена дослідженню інноваційного та промислового аспектів міжрегіональної конвергенції в Україні. Проаналізовано динаміку промислового та інноваційного розвитку на національному рівні та рівні регіонів-лідерів. Досліджено взаємозв’язок між рівнем промислового та інноваційного розвитку в розрізі регіонів-лідерів. Здійснена оцінка міжрегіональної диференціації в рівні промислового та інноваційного розвитку в Україні.