МОДЕЛІ І ПРОГРАМНІ ПРОДУКТИ РОЗВ’ЯЗУВАННЯ ПРОБЛЕМ БЕЗЗБИТКОВОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ - Ющенко, Надія Леонідівна; Куслій, Ірина Петрівна (Науковий вісник Полісся, 2016)
У зв’язку з прискореним запровадженням суб’єктами господарювання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій та рішень щодо створення інформаційних ресурсів і практичного застосування електронних технологій з метою підвищення їх конкурентних переваг, у статті розглядаються три основні моделі беззбитковості: економічна, бухгалтерська, математична, та основна увага приділяється математичному моделюванню точки беззбитковості при одно- й багатопродуктовому виробництві, а також систематизовані і проаналізовані функціональні можливості та обмеження поширених на ринку комп’ютерних програм для підтримки прийняття рішень при вирішенні задач беззбитковості діяльності.