ЕКОНОМІЧНІ ПЛОЩИНИ РОЗВИТКУ СВІТОВОГО РИНКУ БІОПАЛИВА - Krasnorutskyi, Oleksii Oleksandrovy; Zaika, Svitlana Olexandrivna (Науковий вісник Полісся, 2017)
В статті розглянуто особливості формування та перспективи розвитку світового ринку біопалива в сучасних умовах поглиблення проблем світової економіки. Встановлено, що для реалізації потенціалу відновлюваної енергетики в повній мірі необхідна послідовна політика в галузі енергозбереження та використання поновлюваних джерел енергії, яка дозволить створити більш сприятливий інвестиційний клімат в галузі і, таким чином, сприятиме її інтенсивному розвитку.