БЮДЖЕТНА БЕЗПЕКА: ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ АСПЕКТ - Krylenko, Volodymyr Ihorovych (Науковий вісник Полісся, 2017)
В статті здійснено структурне дослідження системи забезпечення бюджетної безпеки, проведений аналіз внутрісистемних зв’язків, дана функціональна характеристика системи забезпечення бюджетної безпеки з погляду послідовності виконання функцій і за критерієм очікуваного результату. Визначено місце і значення бюджетної безпеки в системі економічної безпеки.