СТРАТЕГІЧНІ НАПРЯМИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ АПК УКРАЇНИ В УМОВАХ ДІЇ ЗАГРОЗ МАКРОЕКОНОМІЧНОЇ НЕСТАБІЛЬНОСТІ - Boiko, Vitalii Volodymyrovych (Науковий вісник Полісся, 2017)
У статті ідентифіковано основні загрози, що перешкоджають ефективному функціонуванню АПК України в умовах макроекономічної нестабільності. Визначено стратегічні напрями державної політики підвищення ефективності господарювання в аграрній сфері. Розроблено комплекс заходів щодо подолання дестабілізуючого впливу загроз макроекономічної нестабільності та підвищення рівня ефективності функціонування АПК України.