ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ОЦІНЮВАННЯ РІВНЯ ІНТЕГРАЦІЇ В АГРАРНОМУ СЕКТОРІ ЕКОНОМІКИ - Gutorov, Andrii Aleksandrovych (Науковий вісник Полісся, 2017)
Систематизовані науково-практичні підходи до оцінювання рівня інтеграції в аграрному секторі економіки. Показано, що оціночні показники формуються залежно від рівня управління (мікроекономічний чи макроекономічний), виду інтеграції (горизонтальна чи вертикальна) та напряму її здійснення («вперед» чи «назад»). Визначені основні переваги і вади проаналізованих методичних підходів до оцінювання рівня інтеграції в аграрному секторі економіки, тим самим сформовано комплексний теоретико-методологічний базис досліджуваної проблеми.