СТИМУЛЮВАННЯ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ ШЛЯХОМ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ВОЛОДІННЯ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ - Gagina, Nataliia Viktorivna; Los, Olena Viktorivna (Науковий вісник Полісся, 2017)
У статті досліджується важливість англійської мови в контексті економічного зростання України. Автори зосереджують увагу на тих сферах бізнесу, де знання англійської мови є основною компетенцією і водночас ключовим фактором їх успішності та економічного розвитку країни загалом. Пропонуються шляхи подолання низької англомовної компетенції серед населення України.