ОСНОВНІ ЕТАПИ ДЕРЖАВНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ПІД ВПЛИВОМ ЗАГРОЗ ТРАНСНАЦІОНАЛІЗАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ - Мекшун, Павло Вікторович (Науковий вісник Полісся, 2015)
В статті проаналізовано чотири етапи проведення державної політики забезпечення економічної безпеки країни в контексті процесів транснаціоналізації національної економіки, зокрема, підготовки, розробки, реалізації та контролю. Досліджена поступовість здійснюваних заходів і очікуваних змін. Виділені можливі ефекти, які очікуються в результаті проведення державної політики забезпечення економічної безпеки національної економіки та нейтралізації загроз від діяльності зарубіжних та вітчизняних транснаціональних корпорацій.