ЕКОНОМІЧНИЙ І БЕЗПЕКОВИЙ ВИМІР ІНТЕРЕСІВ УКРАЇНИ В СПІВПРАЦІ З КНР - Левківський, Володимир Васильович (Науковий вісник Полісся, 2017)
У статті подається характеристика та аналіз економічного співробітництва України і Китаю. Окреслено економічні та безпекові інтереси країн. Виділено пріоритетні напрями двосторонніх відносин. Вказується на проблеми та перспективи розвитку українськокитайського співробітництва.